Bussiread vihastasid välja elukutselise fotograafi Ardo Kaljuvee

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotograafid Ardo Kaljuvee ja Karli Saul.
Fotograafid Ardo Kaljuvee ja Karli Saul. Foto: Jelena Rudi

Suhtluskeskkonnas Facebook on loodud kommuun, kus avaldatakse meelt Tallinna uute bussiradade vastu.

Täna päeval kell 14.15 oli lehel «Võidame Tallinna bussiread tagasi» 4130 toetajat.

Bussiread vihastasid välja ka elukutselise fotograafi Ardo Kaljuvee, kes esines oma Facebooki sõprade ees väga omanäolise üleskutsega. «Palun kõigil, kellel öösiti und pole või muidu vaba aega rohkem - läheme linnale appi ja aitame neil kõik sõiduread BUS kirjaga katta. On ju näha, et nad suudavad igal öösel ainult 3-4 rida märgistada,» ironiseeris Kaljuvee.

Mehe sõnul on tegemist absurdihuumoriga. «Pean fotograafina pidevalt ringi sõitma, erinevatele pildistamistele jõudma. Esiteks pole kõik paigad ühistranspordiga ligipääsetavad, teiseks võtab see liiga palju aega ja kolmandaks on mõeldamatu, et ma kogu seda fototehnikat üksinda kaasas kanda jõuan,» pahandas Kaljuvee kommentaaris portaalile Elu24.

«Statiivid ja välgu akud kaaluvad fotograafi sõnul kokku ligi 40 kilogrammi. Olen kunagi paar korda vaid fotokotiga bussis sõitnud ja vanainimestelt pragada saanud, et miks ma nii suure kotiga ometi bussi ronin,» lisas ta.

«Ma loodan, et aeg avab transpordi korraldamise eest vastutavate inimeste silmad, et selliselt liiklus ei toimi ega hakka kunagi toimima.»
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles