Minifestival Rocktoberfest tuleb taas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sparanza
Sparanza Foto: Promopilt

27. oktoobril toimub klubis Rock Cafe taaskord minifestival Rocktoberfest.

Festival toimub kahel laval ühepäevasena ja esimeste esinejatena on kinnitatud tõusev Rootsi rockgrupp Sparzanza, viimast kontserti andev Amatory Venemaalt ning uut albumit esitlev kodumaine industrialihiid Pedigree. Kokku astub festivalik üles 8 artisti. Piletid tulevad müügile 4. augustil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti.

Rocktoberfest on rockfestival, mis leiab aset kolmandat korda. Esimene samanimeline festival toimus 2008. aastal ja tõi lavale teiste hulgas ansamblid Clawfinger (Swe), Mustasch (Swe), The Haunted (Swe), Raunchy (Den); 2009. aastal toimunud festivalil oli rõhk vaid kodumaistel artistidel ning 2010. aastal festivali ei toimunud.

Uksed Rock Cafesse avatakse 27. oktoobril kell 20.00 ning ürituse vanusepiiranguks on 18 eluaastat. Piletid hinnaga alates 15 € tulevad müügile Piletilevi müügipunktides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles