Osale suurel iludusvõistlusel, kus peaauhinnaks tasuta ilulõikused!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome poolseks korraldajaks on endine miss ja modell Suvi Pitkänen, kes Eesti publikule tuntud ka eelmise aasta Playboy kaanetüdrukuna
Soome poolseks korraldajaks on endine miss ja modell Suvi Pitkänen, kes Eesti publikule tuntud ka eelmise aasta Playboy kaanetüdrukuna Foto: elu24.ee

Esmakordselt on Eesti ja Soome ühendanud oma jõud ühise iludusvõistluse korraldamiseks. «Miss Finest 2012» Eesti finaal toimub 24. augustil ööklubis Apollo.

Klubis Apollo valitakse välja kolm kandidaati finaalvõistlusele Soome, mis toimub 21. Septembril.

Võistlus on korraldatud ilukirurgia firma Fin-Est toetusel ja mõlema maa võitjatest saavad terveks aastaks selle firma reklaaminäod.

Peaauhinnaks on ka mõlemale neiule tasuta ilulõikused, mis võiksid neid veelgi kaunimaks muuta!


Eesti poolne korraldaja on noorukeste modellide koolitaja Tiina Jantson, kellele on antud õigus Miss  Globe organisatsiooni poolt valida Finest võistluse käigus välja ka selle aasta Eestit ja Soomet esindavad kandidaadid.

Soome poolseks korraldajaks on endine miss ja modell Suvi Pitkänen, kes Eesti publikule tuntud ka eelmise aasta Playboy kaanetüdrukuna. Soomes on ta ka väga tuntud DJ.

Hetkel võimalik veel kõigil Eesti neidudel registreerida võistlusele SIXTINA kaudu või Facebookis Eesti Iludus -ja Talendivõistluste lehe kaudu!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles