Laiendab ampluaad? Getter Jaani astub üles rockbändi ridades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummeri teise päeva melu.
Fotol Getter Jaani
Õllesummeri teise päeva melu. Fotol Getter Jaani Foto: Jelena Rudi

2.-4. augustini toimuv Rock Ramp toob avaõhtul lavalaudadele Getter Jaani, kes on külalisesinejaks ansambli Räppsodi ridades.

Ansambli vaimne liider Virgo Jaani ütles, et Getteriga on esinemisplaane peetud juba kaua aega, kuid siiani pole see õnnestunud lauljatari tiheda graafiku tõttu. «Ka nüüd oli esinemise ettevalmistamine logistiline õudusunenägu, aga õnneks kõik lahenes,» lausus Jaani. Küsimusele, mis õigupoolest seob Getterit ja ansamblit Räppsodi, oli Virgo vastus lihtne: «Ta on minu tütar!»

Rock Ramp kestab tänasest kuni 4. augustini Viljandis. Festivali teeb eriliseks Eesti erinevate rokistiilide esindajate lai ampluaa, mis annab hea ülevaate kodumaa rockmuusika hetkeseisust ning pakub midagi igale maitsele. Samuti on publikul võimalus nautida iga aastast festivaliga kaasas käivat ööklubide- ning telklaagrimelu.

Täna alustavad bändid esinemistega Lennukitehases kell 21.00. Täpsem ajakava on leitav http://www.rockramp.ee/rock/ajakava/
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles