Karolin Kuusik: Eesti olümpiariietus mõjus liiga tehnolikult ja futuristlikult

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karolin Kuusik
Karolin Kuusik Foto: Liis Treimann/Postimees

Eesti olümpiakoondise avatseremoonia riietus paiguti erinevates internetiväljaannetes eranditult ebaõnnestunute hulka.

Veebisait outsports.com märkis, et Eesti on leidnud uue kasutusvõimaluse autokattele.

Bleacherreport.com paigutas eestlaste riietuse 17 halvima hulka. «Pean Eestile au andma - te näitasite meile olümpiariietuse tulevikku. Kuid see on tulevik, milles ma ei tahaks osaline olla. Need jakid meenutavad Marty McFly kostüümi filmist «Tagasi tulevikku II».

Eesti moedisainer Karolin Kuusik nõustub, et kilematerjal, hõbedased-valged toonid, digitaalne muster ja sportlik tegumood mõjuvad kokku tõesti liiga tehnolikult ja futuristlikult, kirjutab Õhtuleht.

Samas annab tema hinnangul tänavusi olümpiariideid väga edukalt tänavamoega kokku sobitada. «Näiteks lühikesed teksad, T-särk ja muhu mustriga tuulejope oleks koos väga äge komplekt. Sel juhul kaoks ka Caateri assotsiatsioonid,» leiab Karolin Kuusik ja lisab, et kui kõik delegatsioonid oleksid riietunud sportliumalt, poleks Eesti nii väga silma paistnud ja kõneaineks osutunud.

«Meie õnnetuseks aga on teiste delegatsioonide riietused šikid ja esinduslikud ehk meie omadest väga erinevad,» arvas ta.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles