Muusikud jäävad see aasta ilma!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BändCämp Bättle paneb bändid kaklema
BändCämp Bättle paneb bändid kaklema Foto: Firmabänd

Neljapäeval toimub RockCafes BändCämp loomingulise festival, kus astuvad üles BändCämp Bättle finaali jõudnud bändid ning külastajatel on võimalik teha erinevaid tegevusi loomingulisuse alas. Sellel aastal aga BändCämp laagrit ei toimu tavapärases vormis.

Teist aastat toimuv BändCämp Festival on segu loomingulisusest ning hea energia küllusest, mis vallandub erinevat stiili viljelevate artistide kaudu.

Festivali eesmärk  on julgustada inimesi tegelema just sellega, mis neile meeldib ja luua erinevaid võimalusi oma talendi avastamisel läbi muusika ja loomingulisuse, ükskõik millises valdkonnas nad tegutsevad või tahavad tegutseda.

Kui igal aastal oli ka festivali juures ka muusikute laager, siis see aasta laagrit ei toimu

«Otsustasime ära jätta BändCämp täispika laagri, mis alates 2009 suvest igal aastal toimunud, sest sel aastal on BändCämpi meeskond tegelenud põhiliselt bändidele ja muusikutele esinemiste leidmisega ning loomingulisuse festival on koht, kus saavad taas paljud uued kollektiivid esineda,» ütleb BändCämp eestvedaja Ikevald Rannap.
 

Festivalil esineb kahel laval kokku ligi kümme ansamblit: Lone Eskimos, Voice of Voices, Statica, Psychiatric Ward, Liqui Fuzz, Flammo ja Circus Runnaway. BändCämp Bättle bändid üle otsustab auväärne zürii koosseisus Henry Kõrvits aka Genka, Erik Meremaa, Priit Mägi ja Tanja Mihhailova.

Lisaks on eriline loomingulisuse ala, kus toimub ka minibändcämp. Varasema laagri asemel toimub sel aastal mini laagri versioon kohapeal.

Selle raames sünnivad 8 uut lugu, mida esitatakse ka samal kontserdil. Loomingulisuse alas saavad mittemuusikud mängida Guitar Herot, panna oma kunstiline loovus proovile läbi ühispildi joonistamise ning muude põnevate tegevuste.
 

BändCämp loomingulisuse festivali piletid on müügil Piletilevis ja kohapeal. Uksed avatakse kell 18.00.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles