Taas leiab aset Mängude Öö!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohalikku art-house publikut toitev Tallinna vanim kino Sõprus muutub 3. augusti hilisõhtul vaid üheks ööks videomängurite taevariigiks
Kohalikku art-house publikut toitev Tallinna vanim kino Sõprus muutub 3. augusti hilisõhtul vaid üheks ööks videomängurite taevariigiks Foto: Mängude Öö

Kohalikku art-house-publikut toitev Tallinna vanim kino Sõprus muutub 3. augusti hilisõhtul vaid üheks ööks videomängurite taevariigiks, kus iga puldimurdja võib end õndsa ning õnnistatuna tunda. Taas leiab aset Mängude Öö!

Üritus, kus unelmate ekraani kuju võtnud kinolinal ühilduvad omavahel filmi suurejoonelisus ja videomängude interaktiivsus.

Kinosaali paigutatud uudse ning alles tuure koguva peoformaadi sisse mahuvad temaatiline loeng, võistu ning auhindade peale peetavad turniirid ja vaatemänguline VJ-DJ show.

Seekordse Mängude Öö avab arvutiguru Veiko Tamme loeng teemal «MMOd: Kas 15 aastat allakäiku?», mis soovib muuhulgas selgust saada küsimuses, kas ja kuidas on võrgumängude populaarsuse massiivne kasv toonud kaasa sotsiaalse kaose.

Loengule järgneb Mortal Kombati tournament, kus eelregistreerunud soovijad saavad omavahel mõõtu võtta.
 

Kinos Sõprus toimuva Mängude Öö peamiseks erinevuseks Lanparty kontseptsioonist on see, et mängimiseks kasutatakse personaalarvutite asemel konsoole ning kogu võistumängimine leiab aset kinoekraanil, et kasvatada vaatemängulisust ja mängijate omavahelist suhtlust ning interaktsiooni. Kahe visuaalmeediumi, filmi ning videomängu, vahel laiutav lõhe muutub seeläbi märgatavalt kitsamaks.
 

Mortal Kombati võistluses osalemiseks eelregisteeru saates oma kontaktandmed levelup@level1.ee

Sissepääs alates 18. eluaastast.
Pilet 4 €

Üritust toetavad Euronics, Gamestar, kino Sõprus, MTÜ Must Käsi ja level1.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles