Helen Adamson: Martini talendijahi finaal saab olema üks põnevamaid kogemusi minu elus!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson
Helen Adamson Foto: promo

Martini Royale Casting talendijahi rahvusvaheline žürii valis kolme Eesti finalisti hulgast Ibizal toimuvale finaalvooru laulja Helen Adamsoni.

«Usun, et Martini talendijahi finaal saab olema üks põnevamaid kogemusi minu elus. Eestis on väga palju võimekaid ja ilusaid naisi ning minu jaoks on suur au olla valitud nende seast Eestit esindama,» ütles Helen Adamson.

 
Talendijahi finaalvoor toimub 10.-16. augustil Ibizal. Selle käigus paneb rahvusvaheline Martini meeskond eri riikidest pärit 28 finalisti proovile, et selgitada nende seast välja Martini uus naisstaar.

 
Martini rahvusvahelise žürii esimees on prantsuse kingadisainer Christian Louboutin. Žürii hulka kuuluvad ka eelmise talendijahi võitja itaallane Yuri Buzzi ja online-rõivabutiigi my-wardrobe.com asutaja Sarah Curran.

 
Martini uus naisstaar saab lisaks aule ja kuulsusele 150 000 eurot, 12 paari prantsuse kingadisainer Christian Louboutini kingi ja 12 komplekti disainerrõivaid.

Martini Royale Casting talendijahil said 10. juulini kandideerida 25 eri riigi naised, kes on vähemalt 25 aastat vanad.

 
Martini eelmised naisstaarid on olnud Ameerikas tegutsev Lõuna-Aafrika päritolu näitlejanna ja modell Charlize Theron, inglise näitlejanna Nicollette Sheridan ja itaalia näitlejanna ning modell Monica Bellucci.



 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles