Pulga-Jana päikese kätte peesitama ei lähe

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kõige ägedama vaatega terrass Komeet avas suvehooaja pühapäevaste pidude sarja SOFT LANDING – after beach party!
Jana Pulk
Tallinna kõige ägedama vaatega terrass Komeet avas suvehooaja pühapäevaste pidude sarja SOFT LANDING – after beach party! Jana Pulk Foto: Maksim Toome

Fallen Angels'i üritustesarja üks korraldajatest Jana Pulk, kes näeb alati välja hoolitsetud ja väga valge, kaitseb oma nahka ning juukseid alati päikese eest.

Buduaar uuris Jana käest, kuidas ta palavaid suvepäevi veeta armastab ja palju tiheda töögraafiku kõrvalt üldse vaba aega üle jääb.



Jana oskab oma tööd ja vaba aega mõistlikult organiseerida nii, et jääks ka aega suve nautida

Kuna planeerin ise oma tööd ja vaba aega, siis mõlemat on olnud piisavalt. Tegelikult on  nii, et kui saan natukenegi pikema aja töö kõrvalt vabaks teha, siis eelistan Eestist eemal olla.

Ja see ei pea tingimata olema lennusõidu kaugusel. Sobivad suurepäraselt ka meie naaberlinnad Helsinki, Riia ja Jurmala
 

Palavad suveilmad meeldivad Janale väga, kuid päikese kätte peesitama Jana üldjuhul ei lähe

Eelistan kuuma suve, nagu ka külma talve  - kõike maksimaalselt. Kuumade suvepäevade juures on suurepärane see, et ka õhtud on soojad. Suveõhtused jalutuskäigud on jumalikud.

Aga ma ei ole suur päevitaja, alati tugev faktor peal, näol 50 kaitsefaktor + peas on peakate. Hea on kuumal suvepäeval varju all pehmel rannavoodil lebada ja külma jooki nautida.

Kas sina armastad kuumal suvel päikese käes peesitada või pigem varjus külma kokteili limpsida?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles