Lenna Kuurmaa on emaduseks valmis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lenna Kuurmaa
Lenna Kuurmaa Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Mõni kuu tagasi avastas lauljatar Lenna Kuurmaa, et on justkui lõksus omaenda elus, nüüd on ta rahu leidnud ja valmis ka pere loomiseks.


«Pean tunnistama, et olen tihti oma tundeid surunud alla, hoidnud tagasi nuttu ning püüdnud end näidata kogu aeg tugevana, kuid viimastel kuudel olen aru saanud, et tunnete allasurumine viib lõppkokkuvõttes halva tulemuseni,» pihib ta ning tõdeb, et tuleb olla julge ning välja öelda, kui midagi ei meeldi, kirjutab ajakiri Psühholoogia Sinule.

Väljaspool lava ja esinemisi üritab neiu hoida võimalikult madalat profiili. Lenna loodab, et lapsed, mees ja muu tähtis tuleb siis, kui nii tema kui ka tema universum selleks valmis on. «Minu meelest on tore, kui inimesed saavad lapsi ja loovad peresid,» räägib ta ja lisab, et tal oleks hea meel, kui see ühel päeval ka temaga juhtuks.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles