Aita Viljandimaa sussisahistajal leida Aroonika!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aita sussisahistajal leida Aroonikat!
Aita sussisahistajal leida Aroonikat! Foto: Viljandi folk

Viljandimaalt pärit 21-aastane noormees kohtas Folgil neidu, kellelt unustas numbri küsida, aga kes meelest nüüd enam ära minna mitte kuidagi kohe ei taha.

«Noormees otsib neidu läbi Facebooki ja abivalmid eestlased on seda juba peaaegu 500 korda jaganud, aga niidiotsi ikka veel ei ole. Suvi on ju siiski armumiste aeg ja ehk tuleb sellest midagi suurematki. Kui vaid leiaks üles selle imelise liblikate tekitaja... Ehk saab Elu24 natuke aidata?» uurib murelik lugeja.

Noore kõrgharidust omandava mehe staatuses seisab nii:

Abivalmis kaasmaalane!  Palun aita mul leida tütarlaps, kellega ma kohtusin laupäeval Viljandi Pärismuusika Aidas toimunud Sussisahistamisel, see oli üks lõbus rahvatantsuõhtu.

Mul on piinlik mõelda, kui tema nime valesti kuulsin, aga ma sain aru et ta on Aroonika ja tuli Tallinnast.

Hakkasin ta nimes kahtlema, kui otsingud teda leida lootusetuks muutusid. Aga kui sa juhtud teadma kedagi Aroonikat või sarnase nimega tütarlast, kes laupäeval Sussisahistamisel viibis, siis  palun anna talle teada et Sander tunneb südames mingit seletamatut tahtmist teda taas näha!

Armsa noormehe nimi on Sander Porohov ja link, millelt Facebooki staatust näha saab, on siin: http://www.facebook.com/s4nder/posts/3992941494467

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles