Palju õnne! Parim hobimodell on Rebekka Mäng!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 28. juulil jõuab Pärnu ööklubis Sugar säravalt finišisse hobimodellide konkurss Evian Summer Model 2012
Rebekka Raplast
Laupäeval, 28. juulil jõuab Pärnu ööklubis Sugar säravalt finišisse hobimodellide konkurss Evian Summer Model 2012 Rebekka Raplast Foto: Buduaar.ee

Laupäeval, 28. juulil kutsus Budaar kümme Eesti särvaimat tüdrukut suvepealinna Pärnusse, et läbi viia Evian Summer Model 2012 finaalvõistlus.



Juba teist suve järjest toimuva modellikonkursi peauhinnaks on Eviani poolt välja pandud lennureis Pariisi, lisaks moekaadrite modellitöö Buduaari ajakirjas ning palju ilu- ja moetooteid võistluse toredate toetajate poolt.

Hobimodellidest tüdrukud saabusid kohale juba päeval, et kaunis Pärnu rannas õhtusele võistlusele toredat publikut kaasa elama kutsuda.

Show algas ööklubi Sugar terassil ning eeskava jätkus kuni kella kaheni öösel. Tüdrukud esinesid võistlusvoorudes ülesannetega, mida modellitöös eeldatakse.

Buduaari esindaja Gerli Rosenfeldi juhatamisel loodi terassil meeleolu tantsuvooruga. Ööklubis sees toimus publikule esinemine veel kolmel korral.

Finalistid poseerisid Bella Oggi reklaamfoto jaoks, kehastusid telemodelliks, reklaamides erinevaid ilu- ja moetooteid ning Eviani vett ja kõndisid poodiumil Risskio moebrändi kleitides.


Iga vooru võitja sai välja valitud ning parimad olid:
Fotole poseerimisel LIIS LUKAS nr 6

Teleklipi voorus KRISTA MAJAK nr 8

Parima catwalki tegi tiitlile lavamodell KRISTIN SALUPUU nr 4

Ka publik hääletas oma lemmiku poolt ja ülekaaluka võidu sai KRISTIINE PAJUSSAAR nr 7

 

Evian Summer Model 2012 peaauhinna võitjaks kuulutas Eviani žürii aga säravaimaks finalistiks osutunud nr 9  REBEKKA MÄNG

Kiika võitjate pilte! Kas oled žürii otsusega rahul?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles