RHCP fänn: ootan vanade plaatide lugusid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Kiedis
Anthony Kiedis Foto: BDG Music

32-aastane Henri Tallinnast ütles Elu24-le Red Hot Chili Peppersi kontserdi eel, et ootab peamisel vanematelt plaatidelt pärit lugude esitamist.

«Praeguseks on siis kolmas kord,» vastas Henri küsimusele, kas ta on bändi ka varem näinud. «Kindlasti on ootused suured, sest pärast seda, kui viimati käisin, on kaks plaati välja tulnud,» märkis ta, viidates varasematele kontserdikülastustele Soomes ja Rootsis. «Seal nad jätsid küll väga hea mulje, live-bändina on nad superbänd,» kiitis fänn.

Ajakirjaniku küsimusele, milliseid laule ta enim kuulda tahaks, vastas Henri, et ootab vanemat kraami. «Põhiliselt ikkagi vanade plaatide pealt lood, uut ei olegi eriti kuulnud,» tõdes ta.

35-aastane Jaana Tallinnast ütles, et tuli kontserdile kutse peale. «Et näha seda bändi, see on kuulus ja äge, mõnus,» sõnas ta.

Vihmasabinast naine end härida ei lasknud, vaid nimetas seda päris lahedaks. «Rahvast võiks natuke rohkem olla, aga ma arvan, et neid veel koguneb siia, suur osa on õllesabas,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles