Mõne spordifänni arvates on olümpiatõrviku õige koht kahe jala vahel...

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti saatkond tähistas London 2012 Olümpiamängude algust Tallinnas, Viru keskuse katusekinos.
Mõne spordifänni arvates on olümpiateõrviku õige koht kahe jala vahel...
Briti saatkond tähistas London 2012 Olümpiamängude algust Tallinnas, Viru keskuse katusekinos. Mõne spordifänni arvates on olümpiateõrviku õige koht kahe jala vahel... Foto: Viktor Burkivski

Briti saatkond Eestis tähistas London 2012 Olümpiamängude algust peoga Tallinna Viru Keskuse katusekinos. Kohal oli hulk prominentseid tegelasi ning teiste seas ka üks vallatu noormees, kes korraldas kohalviibijatele huvitava perfomance`i Suurbritannia lipu ja ölümpiatõrvikuga.
 

«Loodame, et olümpia ideaalid ja väärtused innustavad eesti publikut ja rahvast nii Londonis, kui ka kõikjal üle maailma,» seisis Briti saatkonna peokutsel.

Ennustuste kohaselt jälgis Londoni olümpia avatseremooniat televisiooni vahendusel ca 2 miljardit inimest üle terve maailma.

Viru Keskuse katusekinno, avatseremooniat suurel ekraanil, olid teiste seas nautima tulnud ka Jüri Ratas, Anna ja Allan Levandi, Evelyn Sepp, Meelis Milder,  Erich Teigamägi, jpt.

Külalised said nautida muusikalist etteastet Inglise Kolledžilt, Montoni moeshowd, osta olümpiateemalisi meeneid, mekkida häid veine ja suupisteid ning teha lennukaid etteasteid Inglismaa lipu ja ehtsa olümpiatõrvikuga.
 

Vaata ja imesta!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles