Eestlaste olümpiariietus saab moekriitikutelt võtta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondis Londoni olümpiamängude avatseremoonial
Eesti koondis Londoni olümpiamängude avatseremoonial Foto: SCANPIX

Eesti olümpiakoondise avatseremoonia riietus paigutatakse erinevates internetiväljaannetes eranditult ebaõnnestunute hulka.

Veebisait outsports.com märgib, et Eesti on leidnud uue kasutusvõimaluse autokattele.

«Kas mäletate tsitaati filmist «Lennuk», kus öeldakse, et see on liiminuusutamise mahajätmiseks halb nädal? Eesti kostüümid tõid selle meelde...» nendib spordiajakirjanik Alan Abrahamson väljaandes Washington Post.

Bleacherreport.com
paigutas eestlaste riietuse 17 halvima hulka. «Pean Eestile au andma - te näitasite meile olümpiariietuse tulevikku. Kuid see on tulevik, milles ma ei tahaks osaline olla. Need jakid meenutavad Marty McFly kostüümi filmist «Tagasi tulevikku II». Või need on Vacouveri taliolümpiast üle jäänud. Või siis Eesti armee ülejäägid. Või siis...» arutleb kolumnist Adam Hirshfield.

«Eestil paistsid olevat mikrolaineahjukõlbulikud jakid, milles saab ka köögivilju küpsetada,» seisab veebisaidil sbnation.com.

National Post kommenteeris: «Eestlased riietasid end ekslikult taliolümpiaks. Emake loodus teeb, mis ta suudab, mu sõbrad!»

Ka mitmetes spordifoorumites märgitakse, et need rõivad sobinuks pigem taliolümpiale.

Hea lugeja, mida arvad Sina - kas need kostüümid on tõesti nii hirmsad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles