Aita valida kauneim hobimodell!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval, 28. juulil jõuab Pärnu ööklubis Sugar säravalt finišisse hobimodellide konkurss Evian Summer Model 2012
Kristiine Kuressaarest
Laupäeval, 28. juulil jõuab Pärnu ööklubis Sugar säravalt finišisse hobimodellide konkurss Evian Summer Model 2012 Kristiine Kuressaarest Foto: Buduaar.ee

Laupäeval, 28. juulil jõuab Pärnu ööklubis Sugar säravalt finišisse hobimodellide konkurss Evian Summer Model 2012.

Võistlustulle astuvad Buduaari veebis 142 kandidaadi seast kümme eriti silma paistnud ilusat, andekat ja julget kaunitari, pretendeerides peaauhinna Evian Summer Model 2012 tiitli võidule.
 

Modellivõistlus algab Sugari terrassil kell 21.00 suurejoonelise juukseshow'ga

Samuti esinevad kümme kaunist modellikandidaati publikule rütmika tantsukavaga. Hiljem astuvad modellid siseruumides külaliste ette veel kolmel korral: fotomodelli, telereklaami ja catwalki voorus.
 

Suvist suurt hobimodellide konkurssi korraldab Buduaari tiim koostöös toetajatega juba kolmandat aastat järjest, et leida ilusaid, säravaid ja energilisi noori naisi, kellele modellinduses tuul tiibadesse anda. Kõige tähtsama tiitli – Evian Summer Model 2012 võitja – esimeseks modellitööks saabki Buduaari järgmise ajakirjanumbri moeseerias esimodelliks olemine.

Seekordsed finalistid on Marju Pärnust, Karina Valgast, Gerli Raplast, Kristin Tallinnast, Karina Tallinnast, Liis Türilt, Kristiine Kuressaarest, Krista Tartust, Rebekka Raplast ja Triinu Liis Tallinnast.

Vaata pilte! Milline kaunitar on sinu lemmik?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles