Angela Aak patustab vahel kiirtoiduga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Aak
Angela Aak Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Blacky kitarrist ja laulja Angela Aak käib üldjuhul rämpstoidust mööda.

«Pean ütlema, et ma ei ole kiirtoidu fänn eriti kunagi olnud. Võib-olla osaliselt sellepärast, et olen üles kasvanud ajal, mil McDonald's ja teised samasuguse toidukultuuri pakkujad polnud oma haamreid väikese eestlase rahakoti järele veel sirutanud,» rääkis Angela Buduaarile.

Pigem armastab ta lihtsaid kodutoite. «Lapsepõlves ja hiljemgi maale minnes nautisin pigem vanaema tehtud lihtsaid ja ülimaitsvaid kodutoite. Nii palju kui mäletan, on pigem korralikult valmistatud toit kuulunud mu söögieelistuste hulka.»

«Kiirtoidu ostmine tuleb kõne alla juhul, kui on tõeliselt kiire ja midagi tuleks nagu süüa. Mõnikord olen siiski ka hommikuse võileiva või pudruga õhtusse välja vedanud, aga see pole eriti tervislik. Kui inimesed stuudiosse tulevad ja pitsat tellitakse, siis satub see minugi menüüsse. Hiljuti sõin ka üle mitme aasta juustuburgeri-eine koos friikartulite ja muuga. Täiesti maitsev tundus. Mul oli lihtsalt hästi kiire, ega ma muidu vist poleks seda ostnud ja liimile läinud,» pihtis muusik.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles