Theron õpib hispaania keelt

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Actress Charlize Theron poses at the Virgin Unite's "Rock The Kasbah" benefit reception in Hollywood, California October 23, 2008. "Rock The Kasbah" is a special event to raise funds for projects in Morocco.  REUTERS/Mario Anzuoni   (UNITED STATES)
Actress Charlize Theron poses at the Virgin Unite's "Rock The Kasbah" benefit reception in Hollywood, California October 23, 2008. "Rock The Kasbah" is a special event to raise funds for projects in Morocco. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES) Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS

Lõuna-Aafrika Vabariigi näitlejanna Charlize Theroni hakkas hispaania keelt õppema, kui ta õppis filmivõtetel selles keeles ropendama.

33-aastane staar töötas Mehhiko režissööri Guillermo Arriagaga, kirjutas WENN.

Mees õpetaski naise ropendama. Theroni sõnul soovis ta juba enne filmivõtteid keelt õppida, kuid ei leidnud selleks kunagi aega.

«Loomulikult õpetas ta mulle roppe asju,» rääkis ta.

Theroni sõnul hakkaski ta seetõttu keelt õppima.

«Mul on häbi öelda, et ei räägi hispaania keelt – ma olen kaheksa aastat Californias elanud ja igaüks, kes on seal nii kaua elanud, peaks hispaania keelt rääkima,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles