Kristen Stewarti armuke vabandas naise ja laste ees

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liberty Ross ja Rupert Sanders
Liberty Ross ja Rupert Sanders Foto: SCANPIX

Lavastaja Rupert Sanders, kellel oli armuafäär näitlejanna Kristen Stewartiga, vabandas avalikult oma perekonna ees.

Teisipäeval jõudsid avalikkuse ette paljastavad pildid ja nii näitlejanna kui filmi «Snow White and the Huntsman» režissöör tunnistasid, et nad on oma elukaaslasi petnud, kirjutab People.

«Olen täiesti murest murtud valu pärast, mida oma perekonnale põhjustasin. Mu kaunis naine ja taevalikud lapsed on kõik, mis mul siin ilmas on. Armastan neid kogu südamest ja palvetan, et saaksime sellest koos üle,» sõnas mees.

Sandersi abikaasa Liberty Ross kustutas täna oma Twitteri konto ning postitas Instagrami pildi purjakil Lumivalgekesest, mille alla kirjutas: «Polegi nii kaunis ja süütuke, kui arvatakse...» Stewart kehastas filmis «Snow White and the Huntsman» Lumivalgekest.

41-aastasel briti lavastajal on modell Liberty Rossiga kaks väikest last. 22-aastane Stewart on 26-aastase Pattinsoniga koos olnud alates ajast, mil nad neli aastat tagasi «Videviku» võtetel kohtusid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles