Suur suhteskandaal: Roberti fännid sõimavad Kristenit kodulõhkujaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristen Stewart ja Robert Pattinson
Kristen Stewart ja Robert Pattinson Foto: SCANPIX

Pärast seda, kui ajakiri Us Weekly avaldas fotod omavahel õrnutsevast Kristen Stewartist ja lavastaja Rupert Sandersist, asusid fännid Robert Pattinsoni kaitsele.

Arvestades, et Pattinson ja Stewart on üks Hollywoodi kuumemaid paare, pole ime, et säärased väited inimesi erutavad, kirjutab HollywoodLife. Kui osad fännid ei usu, et Kristen oleks võimeline oma kallimat abielumehega petma, arvavad teised, et uudis pole mingi üllatus.

«Pärast filmis «Snow White and the Huntsman» osalemist on Kristen muutunud. Ta on nüüd hollywoodilik. Teda huvitab nüüd välimus palju rohkem. Mõelge, kui paljude ajakirjade esikaantel ta viimastel kuudel poosetanud on,» seletas üks lugeja, kes nimetas Kristenit ka kodulõhkujaks.

Teine lugeja ahastas: «Kuidas ta võis? Rob armastab teda nii väga!»

Suurimad «Robsteni» fännid aga koguvad vägesid ja tänu neile oli Twitteri ülemaailmsete trendide hulgas märksõna «Robsten Is Unbroken». Need fännid keelduvad kuulujutte uskumast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles