Naiste kümme kõige kuumemat seksifantaasiat

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naiste kümme kõige kuumemat seksifantaasiat
Naiste kümme kõige kuumemat seksifantaasiat Foto: SCANPIX

Seksuoloogide ja psühholoogide sõnul on naistel kümme levinud seksifantaasiat.

Teadlased lisasid, et osa fantaasiaid on üsna lõbus katsetada, kuid osa tasuks enda teada jätta, edastab Everyday Health.

Seksuoloogid asetasid esikohale alistumise. Nende sõnul unistab suur osa naistest alistumisest, enda kinnisidumisest ja partneri võimuses olemisest.

«Alistumisest fantaseerimine ei tähenda veel seda, et ollakse allaheitlik ning seda ka magamistoas,» arvasid teadlased.

Osa naisi tunnistas, et unistab teiste inimeste seksimise salaja pealt vaatamisest või enda seksimise pealt vaatamisest.

«Naised on tunnistanud, et kui nad hiljem saaksid teada, et keegi kolmas tema ja ta partneri seksi pealt vaatas, nad siiski häbeneksid,» lisasid uurijad.

Kolmandale kohale asetus romantiline fantaasia, milles naised unistavad tunda enda ümber pidevalt tugevaid käsivarsi ning võrgutamist.

«Selles fantaasias teeb unelmate mees kõik, millest oled unistanud. Naised soovivad, et mees neid võrgutaks nii voodis kui ka sealt väljaspool,» selgitasid psühholoogid.

Järgmine fantaasia on «paha tüdruk». Sellest unistavad eelkõige naised, kes tegelikus elus on head pereemad ja jälgivad meeste tehtud ettekirjutusi.

«Koduperenaiste ja pereemade unistuseks on olla prostituudi ja niinimetatud paha tüdruku rollis. See võimaldab piiridest väljuda ja teha, mida süda lustib,» selgitasid teadlased.

Naiste seksuaalfantaasiate hulka kuulub ka fantaasia, milles  nad on domineerivam pool.

«Paljud naised unistavad domineerimisest, soovides olla see, kes võtab kõik ohjad enda kätte. Nad saavad määrata, kuidas neid hellitada tuleb. Ka tunnevad nad mõnu, et saavad mehe kinni siduda,» laususid seksuoloogid.

Mitmed naised on tunnistanud, et fantaseerivad eksmehega seksimisest.

«Suhe eksmehega ei pruukinud just kõige parem olla, kuid mis jäi tavaelus vajaka, kompenseeriti magamistoas. Fantaasiates saab seda uuesti läbi elada, olgugi, et tegelikus elus tuleb seda väga harva ette,» nentisid uurijad.

Uuringus osalenud naised unistasid ka lesbiseksist.

«Naistele on naise keha samas tuttav, kuid samas ka võõras. Naistega seksi peetakse milleksi väga eriliseks,» laususid psühholoogid.

Kuigi rühmaseksi unistust peetakse meeste pärusmaaks, unistab sellest ka suur osa naisi.

«Naiste fantaasiates domineerisid naine ja kaks meest või naine ja kaks naist. Kuid võis ka rohkem osalejaid olla. Naised kujutasid end kord vaatajana ja siis osalejana,» sõnasid teadlased.

Naiste seksifantaasiate hulka kuulub ka seks rannal.

«Puhkuseromanss ja kuum seks paradiisiranna kuumal liival. Üheööpartner, kellega koos viiakse ellu ka kõige pöörasem. Ei kardeta midagi katsetada, sest teed lähevad hiljem lahku,» lisasid uurijad.

Naiste seksifantaasiates olid üsna domineerivad ka ekstreemsetes tingimustes või kummalistes kohtades seksimine.

«Fantaasiate puhul on hea see, et see kõik toimub peas, ei ole seadusega vastuollu minemist. Naised ei peaks oma fantaasiaid häbenema, vaid neid, mida annab katsetada, ka katsetama. Tegelikult ei peagi alati seksima, ka fantaasias olukorra läbi elamine võib nauding olla,» võtsid uurijad asja kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles