Madonna, Beyonce'i ja Justin Timberlake'i koreograafid tulevad Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madonna
Madonna Foto: SCANPIX

Sel nädalal pakub Käsmu inimestele põnevust ligi 300 osalisega tänavatantsulaager Camp of Hip Hop, kus õpetusi jagavad rahvusvaheliste superstaaridega koostööd teinud koreograafid, võisteldakse kümnes tänavatantsukategoorias, püstitatakse rekordeid  ja filmitakse lipdubi muusikavideo.

Juba kümnendat aastat toimub Eestis tänavatantsulaager Camp Of Hip Hop ning Käsmus saavad tantsijad kokku kolmandat korda.

Sel aastal on kohale tulnud erinevate superstaaridega nagu Madonna, Missy Elliot, Beyonce ja Justin Timberlake koostööd teinud koreograafid, kes viivad terve nädala jooksul läbi eri tänavatantsustiilide treeninguid.  Koos tuntud koreograafidega toimuvad iga päev stiiliõhtud, alustades Kariibi merest, lõpetadest Bling-blingi hip-hopi rütmidega.

Esmakordselt filmitakse Camp of Hip Hopis 360-kraadise kaameraga eksklusiivne Lipdubi muusikavideo. Looks on sel korral Will Smithi «Getting jiggy with it» ja videos on roll kõigil laagrilistel.

Lipdubi muusikavideo sisaldab sõnade suuga kaasa laulmist, lüürika tuuakse välja tegevuste ja näitlemisega. 360-kraadise kaameraga videos saab inimene ise ringi liikuda, valides punkti ja vaatenurga, kust ta videot jälgida soovib.

Filme ja videosid saab laagris vaadata ranna ääres kinomajas, mis on disainitud spetsiaalselt Camp of Hip Hopi jaoks.

Laagris püstitatakse rekord ühise kinokülastusega, sest reedel läheb 250-liikmeline seltskond vaatama menuka filmi Keelatud tants neljandat osa kinos Solaris. Teine rekord, mille jaoks käivad ettevalmistused, on suurima küpsisetordi meisterdamine.

Kogu nädal kulmineerub laupäeval suure show ja võistlusega Camp of Hip Hop Championship, kuhu tuleb osalema tantsijaid mitmetest Euroopa riikidest.

Tantsijad võistlevad kümnes kategoorias ja neid hindavad koreograafid, kes on olnud kohtunikeks rahvusvahelistel võistlustel näiteks Prantsusmaal ja  Saksamaal. Võistluse avapauk antakse keskpäeval ja vaatemänguline show jätkub õhtutundideni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles