Tallinnas toimuv GreenFest City Edition avaldas kõik esinejad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tinie Tempah
Tinie Tempah Foto: promo

Augustikuu teisel nädalal toimuva festivali GreenFest City Edition esinejate nimekiri on nüüd lõplikult paigas. Kokku astub 9. ja 10. augustil Tselluloosi mäel esmakordselt toimuval linnafestivalil üles 29 artisti.

Kahepäevase festivali peaesinejateks on Briti singlitabeli mitmekordne favoriit Tinie Tempah ja Stingi tütar Eliot Paulina Sumner oma grupiga I Blame Coco.

Greenfest City Edition on eksklusiivne, kaasaegne, värske ja uuenduslik linnafestival, mis suunatud noortele hip-hop ning pop- ja tantsumuusika austajatele. Festival toimub Tallinna linnas ja esmakordselt on suureks muusikaliseks sündmuseks kasutusele võetud ajalooline Tselluloosi piirkond. Greenfest City Edition linnafestivalil on kasutuses kolm lava - esmakordselt Rock Cafe sisehoovi ehitatav 12x10 m (A-lava), Rock Cafe lava (B-lava) ja Rock Cafe väikese saali lava (C-lava).

Festival on jagatud kolmeks osaks: esimese osa moodustab festivali esimene päev, teise osa teine päev kuni kell 23.30 (avaliku ürituse loa lõppemine välistingimustes) ja kolmas osa ehk Greenfest City Edition Dancenight alates 23.00 festivali B- ja C-laval.

Festvalile kinnitatud artistid:

Tinie Tempah (UK)
I Blame Coco (UK)
Logistics b2b Nu:Tone (UK)
Sigma (UK)
Roxxxan (UK)
Culture Shock (UK)
Arno Tamm
Ats Luik ja Kris (Haigla)
Bert On Beats
Def Räädu
Dr.Philgood (Mindphunk)
Genka ehk Oleg Kosjugin
Iiris
Jaan Jaago (ÖötöÖ)
Kalimist
DJ Kayot
DJ Käärkäsi
Leslie Da Bass
Metsakutsu
Mhkl & K-Sein feat. Jozels (Grind)
Mowka & Madis (Lazers)
MVP & Anton Must (Flavours)
Noizmakaz
OYT
Paul Oja vs Kallervo Karu
Qba & To-Sha (Tjuun In)
Superskankers
Tiger Milk
Tony da Looney
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles