Soome sekspomm ahistas Raekoja platsil koera

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome sekspomm Johanna Tukiainen väisas Tallinnat
Soome sekspomm Johanna Tukiainen väisas Tallinnat Foto: Lugejapilt

Kunagise Soome välisministri Ilkka Kanerva mobiilile saadetud sõnumitega oma kohalt kangutanud Soome tuntuim sekspomm Johanna Tukiainen väisab hetkel Tallinna. Elu24 lugeja klõpsas daamist pildi Raekoja platsil vägijooke nautimas ja oma koerakest piinamas. 

«Nägin Soome seksikaimat naist, Johanna Tukiaist Raekoja platsi terrassil veini joomas,» pajatab pealtnägija. «Enim pälvis minu tähelepanu siiski pisike kutsikas, kes blondil daamil kaasas oli.»

«Naine lihtsalt väntsutas oma koera nagu mõnd mõttetut aksessuaari. See oli algul tal süles. Kui ta enam koera süles hoida ei viitsinud, pani ta kutsule kaela ümber USB-juhtme, mispeale koer haukus ja niuksus.»

«Hiljem, kui Tukiainen ära otsustas minna, mõtles ta, et parem lahendus oleks panna koerale hoopis telefonilaadija kaela ümber. See oli küll uskumatu vaatepilt!» pajatas vihje saatja.

Kes on Soome staarsekspomm Johanna Tukiainen?

Sekspomm Johanna Tukiainen (33) lendas Soome meelelahutusmaailma orbiidile aastal 2008. Nimelt harrastas blond kaunitar toona erootilise alatooniga tekstisõnumite vahetamise maratoni tollase Soome välisministri Ilkka Kanervaga.

Johanna müüs mõne aja pärast sõnumid väljaandele Hymy, mis maksis Ilkka Kanervale ministritooli. Johanna Tukiaise nimi mainiti ära isegi CNNi uudistekanalil.

Johanna Tukiainen on erootikafirma Glamour Dolls rühma looja ja omanik. Koos õega on blondiin esinenud ka paljudes pornofilmides.

Tukiainen valiti aastal 2008 Soome mõttetuimaks kuulsuseks. Aastal 2009 tuli daam välja oma esimese singliga. Sellele on järgnenud veel kolm ning viimasest tehti ka erootiline muusikavideo.

Aastal 2009 jooksis netis maksuline reality show, kus sai jälgida Johanna elu 24/7.

Kaunitari on korduvalt karistatud nii alkoholijoobes juhtimise kui ka peksmiste ja avaliku korra  rikkumiste eest.

Aastal 2011 abiellus sekspomm Arto Länsmani nimelise mehega. Pulmadest tehti teleseriaal, mida jälgis 222 000 televaatajat. Sama aasta lõpus paar lahutas.

Tänavu vändati Johannast uus teleseriaal «Johanna Tukiainen. Aasta minu elust.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles