Ott Leplandi ootavad ees reisid Rootsi, Venemaale, Portugali, Belgiasse, Saksamaale ja Soome

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Lepland
Ott Lepland Foto: Sergey Ponomarev/AP

Eurolaulik Ott Lepland on sel suvel populaarne - enamus mehe ajast kulub erinevatele esinemistele.

 Vaba aega lauljal polegi, kuid kuna muusika ongi Oti jaoks nii töö kui ka suur kirg, siis pühendabki ta oma aja hea meelega laulmisele.

«Pool suve on küll läbi, kuid üritusi on mul ees veel palju ja vaba aega eriti polegi. Sel nädalal, 26.-29. juulil olen Viljandi Folgil, kus esitan ise Hiiumaalt pärit rahvalaule. Leidsin mõni aeg tagasi ühe väga vahva lauluraamatu, mille taga oli ka CD plaat. Selles lauluraamatus on ka minu vanavanaisa tehtud laule, seega otsustasin sealt hulgast isegi mõned laulud esitada. Siis juba 31. juulil on meil Lohusalu sadamas üks mõnus akustiline kontsert,» pajatab Ott Buduaari veergudel.

Järgmisel nädalal sõidab Ott hoopis Rootsi, kus lisaks esinemisele on plaanis ka kohalikke raadiojaamasid külastada. «Mind kutsuti Rootsi ühele Eurovisiooni-teemalisele kontserdile esinema, tegin selle jaoks eraldi ka mõned oma eestikeelsed lood ümber ingliskeelseks. Näiteks «Süte peal sulanud jää» ja «Tunnen elus end». Eks näis, kuidas need laulud vastu võetakse, loodan, et läheb hästi.

Augustis ja septembris ongi Ott rohkem välismaal. «Juba 10. augustil on esinemine koos Kärdla laulupealinna kooriga Venemaal. Septembris sõidan aga Portugali, sealt edasi Belgia, Saksamaa, taas Venemaa ja siis Soome. Graafik on tihe, kuid ootan neid reisisihtkohti suure huviga,» rõõmustab mees.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles