Transseksuaal kulutas 60 000 naela, et välja näha nagu Britney Spears

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears, 2012.
Britney Spears, 2012. Foto: MAVRIXONLINE.COM

Lauljatar Britney Spearsist sõltuvuses noormees kulutas soovahetusoperatsooniks 60 000 naela, et välja näha täpselt nagu oma iidol.

26-aastane transseksuaal Kara Hays, endise nimega Kody, selgitas, et pärast otsust sugu muuta oli täiesti loomulik valida naine, kelle moodi ta olla tahab, kirjutab Daily Mail.

«Kui tunned end nagu poisi kehas elav tüdruk ja sa üritad muutuda, soovid kindlustada, et näed tõesti välja nagu tüdruk. Minu jaoks oli Britney väga tugev naine, kellega kõik kohtamas tahtsid käia,» seletas Hays.

1999. aastal diagnoositi noormehel sooline düsfooria ning ta alustas hormoonraviga. Välimuse muutmise juures võttis ta eeskujuks mitmeid popstaare.

«Keskendusin Britneyle ja Christina Aguilerale, kes olid tol ajal suurimad staarid. Praegusel ajal peetakse oma iidoliteks Lady Gagat ja Katy Perryt,» sõnas Hays.

Karal on Britneyga muudki ühist kui välimus - umbes samal ajal, kui lauljatar närvivapustuse sai ja juuksed maha ajas, juhtus sama ka temaga.

«Olin ühel päeval väga halvas tujus ja ütlesin, et nad mu juuksepikendused ära võtaks. Mõtlesin, et kui Britneyl jagub jõudu seda teha, siis minul ka. Inimesed ütlesid, et see oli julge avaldus,» rääkis Hays.

12-aastasena šokeeris ta oma klassikaaslasi, kui ilmus halloweeni-peole liibuvas punases kostüümis, millist kandis Britney oma videos «Oops I Did It Again». See põhjustas usklikus Ohio linnakeses suure skandaali.

15-aastasena lubasid vanemad Haysil arsti juurde minna ning tal diagnoositi sooline düsfooria. Ta hakkas võtma naissuguhormoone ning hakkasid tal arenemad rinnad ja ta võis vabalt naiseks riietuda. 2002. aastal läbis ta 14 tundi kestnud soovahetusoperatsiooni, mille käigus lasi paigaldada ka rinnaimplantaadid. Tänaseks on ta muutusele kulutanud 60 000 naela.

«Pärast muutust läbisin kooli täiesti normaalselt. Pidin järgima reegleid ja riietumisnõudeid nagu kõik teised. Tundsin siiski end justkui mikroskoobi all olevat ja mulle paistis, et ma ei suudaks mingit skandaalset olukorda tekitada, sest olen iseenesest üks suur skandaal. Tundus, et läbisin puberteedi kaks korda,» meenutas ta.

Pärast keskkooli lõpetamist kolis ta Los Angelesse ning soovis hakata näitlejaks. Teda hakati isegi Britneyga segi ajama, mida ta pidas suureks tunnustuseks. Hiljem suundus ta New Yorki, kus lõpetas draamakooli, pärast mida hakkas õppima suhtekorraldajaks.

Vaata pilte SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles