Katrin Siskal on keeruline Miss Jillionile päitseid pähe panna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrin Siska, kes veel suvel pidi saama Miss Jillioni ehk Jana Kase mänedžeriks, kuid siis suure tüliga koostöö lõpetas, manageerib nüüd Artjom Savitskit.
Katrin Siska, kes veel suvel pidi saama Miss Jillioni ehk Jana Kase mänedžeriks, kuid siis suure tüliga koostöö lõpetas, manageerib nüüd Artjom Savitskit. Foto: Mirjam Veisner

Miss Jillioni esiksingli Youtube'i kommentaarium suletud ja reiting miinuses, kirjutas Elu24 möödunud nädalal. Jana värske manager, Katrin Siska, kommenteerib uue singli ümber toimuvat aga järgmiselt:

Katrin Miss Jillioni Youtube kommentaaride kadumisest:

Ma ei teadnud, et Jana kommentaarid kustutas. Kahju. Seal oli neid siiski rohkem positiivseid kui negatiivseid. Ju ta siis tahtis need kõik ära kustutada.

 

Katrin Jana uuest singlist:

Jana Kase singli voolisid Vahur ja Jana ise, mina kirjutasin vaid Jana palvel humoorikad sõnad, sest singlile oli plaanis teha naljakas ja kaasahaarav video. Kuna see on kallis ettevõtmine, siis pole videot siiani olnud võimalik teostada.

Muusika osas ei ole mul siiani olnud suurt sõnaõigust, lasen Janal teha mis ta tahab, sest mind ta selles osas lihtsalt ei kuula. Mina isiklikult näen Janat ideaalis kui võimast lauljat koos rockbändiga, kuid Jana soovib popmuusikat teha.

Ja uus singel "Miljon" on tema lemmiklaul. Ta usub sellesse ning talle meeldib, et saab teha, mida armastab.

Näis, kas tulevikus on mul lootust temaga siiski võimas rockbänd kokku panna või mitte...

Jana on praegu oma otsuse teinud ja miski seda ei kummuta. Managerina aitan tal läbi lüüa sellega, mida ta parasjagu teeb.



 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles