Carola Madis kavandab koos Printz Boardiga seks-kokasaadet

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carola Madis
Carola Madis Foto: Playboy Eesti

Koos bändi Black Eyed Peas klahvpillimängija Printz Boardiga (33) Los Angeleses elav Carola Madis (25) usub, et unistused saab alati teoks teha ning et edu valem on lihtne - võimalused on kinni pealehakkamises ja natuke õnne peab kah olema.

Carola ja Printz kavandavad kokasaadet, millel on erootiline alatoon. Midagi siivutut pottide-pannide vahel siiski tegema ei hakata, pigem on rõhk huumoril - liigse seksikuse pilamisel, kirjutab Kroonika.

Carolal tekkis selline idee, kui ta koos sõbranna, lauljanna Janne Saarega magustoitu valmistas. Piigade toimetamist nägi Skype’i vahendusel pealt Carola Norra sõber, kes tegi talle ettepaneku näpud tainast puhtaks limpsida.

Vigurdamisest kasvas välja mõte uueks saateks. Printz läks plaanist kuuldes põlema ja hankis kaamera, millega võeti üles prooviklipp. Praegu käivad läbirääkimised USA ja Eesti telekanalitega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles