Ärma jokk: kantselei renditud köögitehnika saab Evelini omaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Liis Treimann

Maksumaksja võib kergemalt hingata - Ärma talu köögitehnika ja mööbli rendile järgmisel aastal enam raha ei kulu, sest rendileping lõppes ja jääkväärtusega ostis köögi sisustuse välja OÜ Ermamaa.

Juulikuise Kodukirja kolumnis kirjutab osaühingu Ermamaa omanik ja juhataja Evelin Ilves taas oma abikaasa esivanemate kinnisvarast, vahendab Õhtuleht.

Kuidas tänu julgele otsusele maale kolida on Ärmani rajatud korralik asfalttee ja päästetud hääbumisest ka naabrid.

Kuidas maale kolimise otsuse juures oli pere mureks arstiabi ja kool, kuid lahendus saabus tõdemusega, et arsti ei vajata iga päev ja mammutkooli asemel ongi parem väike maakool.

«Üks on tõsi - erialast väljakutset pakkuvad töökohad muidugi põlluveeres ei vedele. Nii oligi võimalus valida see, mis kõigile kättesaadav. Luua endale ise töökoht,» kirjutab Evelin Ilves.

Selle töökoha rajamise ajal ei osanud praegune esileedi ilmselt uneski näha, kui geniaalseks äriprojektiks kujuneb majutusteenust pakkuv OÜ Ermamaa, mille tegevuskulud, remondi ja inventari liisingud tasub riik, aga Eesti esileedi abikaasast vippklient maksab pakutava teenuse eest erafirmale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles