Eratelekanalid toovad kevadhooajal eetrisse mitu uut saadet

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Annely Adermann
Annely Adermann Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Eratelekanalid toovad kevadhooajal eetrisse mitu uut saadet, samuti jätkuvad paljud varem eetris olnud saated.


TV3 toob kevadhooajal eetrisse neli uut saadet, millest mitu alustab juba järgmisel nädalal, ütles BNSile telekanali pressiesindaja Annely Adermann.

Järgmise nädala kolmapäeval alustab TV3 eetris «Unistuste printsess», milles 24 vallalist Eesti tüdrukut võistlevad välismaa mehe tähelepanu nimel. Tüdrukute saatuse üle otsustab Monaco päritolu privaatpankur ja kinnisvaraärimees, 31-aastane Roberto de Silvestri, kes otsustab, milline tüdruk läheb koju ja kellega ta tahab edasi kohutada.

Järgmisel neljapäeval alustav sari «Võlast vabaks» on sari, mille keskmes on kümmekond erinevat Eesti peret, keda ühendab kriitiline majanduslik seis. Laenudevõrku mässitud peredele tulevad appi kogenud eksperdid ja üritavad inimesed nõustamise abil uuesti järjele aidata.

Ülejärgmisel nädalal alustab telemäng «Auk seinas», mis põhineb Jaapanis leiutatud formaadil «Hole In The Wall». Mängijatele läheneb sein, millesse raiutud erikujulistest aukudest tuleb võimalikult osavalt läbi mahtuda ning valearvestus tähendab suplust basseinis.

Märtsi lõpus jõuab eetrisse muusikasari «Eesti otsib lemmiklaulu», kus kutsutakse rahvast üles valima Eesti kõigi aegade kauneimat laulu. Selleks palutakse inimestel teada anda oma armastatuim laul. Igas saates esitatud lauludest valivad televaatajad telefonihääletuse teel ühe, mis pääseb edasi finaalsaatesse. Lisaks jõuab igast saatest finaali veel üks laul tuntud asjatundjatest koosneva esindusliku akadeemia antud hinnete põhjal.

Kaheksa saate jooksul selgub sel viisil kokku kuusteist laulu, mis konkureerivad finaalsaates eestlaste armastatuima laulu tiitlile. Võitjalaulu selgitab finaalis välja televaatajate telefonihääletus.

Samuti alustab järgmisel neljapäeval uus saade «teler.TV», kus tuntud inimesed sõidavad külla Eesti ettevõtlikele, innovatiivsetele ja lihtsalt headele inimestele, kelle teod, sõnum või huvitavad elusaatused ning lood väärivad meie kõigi tähelepanu.

Kahel eelmisel hooajal TV3 eetris olnud saadet «Eesti otsib superstaari» tänavu ei tule. TV3 tegevdirektor Toomas Vara on BNSile öelnud, et selle põhjus ei ole mitte majanduslik olukord, vaid see, et kolmandaks hooajaks ei jätku Eestis talente.

Kanal2 tuli uuel hooajal eetrisse saatega «Talendijaht», mis oli eetris ka eelmisel hooajal. Järgmisel neljapäeval alustab uus saatesari «Eesti nokitseb», mis tutvustab leiutamishuvilisi eestlasi.

Eratelekanalid alustasid tänavu uut hooaega tavapärasest veidi hiljem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles