Miss Jillioni esiksingli Youtube'i kommentaarium suletud ja reiting miinuses

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miss Jillion / Jana Kask
Miss Jillion / Jana Kask Foto: Youtube

Ehk polnudki kõige targem idee oma võimas häälematerjal ja potentsiaalne X-faktor anda Katrin Siskale ja Vahur Valgmaale voolimiseks? Igaljuhul pole Miss Jillioniks saanud Jana Kask pälvinud kuulajate poolehoidu.

Viis päeva Youtube'is rippunud Miss Jillioni lugu «Miljon» on saanud 16 500 kuulamist, kuid ainult 56 inimest on hindanud lugu meeldivaks ning 171 sellele vastupidiselt - ebameeldivaks.

Pikk punane joon dislike'ina video jaluses ja suletud kommentaarium annavad märku sellest, et Jana Kase uus tulemine kuulajatele peale ei lähe.

Elu24 lugejad on Miss Jillioni debüütsinglit võrrelnud lausa Vaido Neigausi ja Click OK stiiliga.

«Jana sul on meeletult võimas ja ilus hääl, tee sellega midagi asjalikku, mitte ära inise mingi olematu muusika saatel!» kiruvad nördinud lugejad.

«Katrin Siska, mida sa tegid meie Janaga?» küsib järgmine kommentaar.

«Pidasin Jana Kaske suure tulevikuga artistiks, kes lööb läbi maailmas ja saab ehk tuntumaiks Eestist pärit artistiks. Aga see on tõesti rohkem Vaido Neigaus kanti muusika. Halb,» avameelitseb järgmine kommentaar.

«Ma poleks iial arvanud, et pean Jana Kaske võrdlema Neigausi või strippar Markoga,» ei näi lõppu tulevat lugejate nördimusele.

Küllap võis samasuguseid arvamusi leida youtube'i video alt, kuid kommentaarium suleti.

Kuula, millist muusikat on Jana kuulajateni seni toonud. Mis meeldib sulle enim?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles