Keskkonnaminister Keit Pentus abiellub augustis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keit Pentus
Keit Pentus Foto: Toomas Huik

Ajakirja Naised andmeil abiellub keskkonnaminister Keit Pentus oma kauaaegse elukaaslase Rain Rosimannusega augustikuu teisel nädalavahetusel - 11. augustil (Elu24 andmetel võib see kuupäev olla vale, kuid kindel on, et ühte heidab paar just augustis). Kiriklik laulatus toimub Tallinnas ning sellele järgneb pulmapidu uhkes, aga maalähedases residentsis, kus Pentuse pere on varemgi oma suuri tähtpäevi pidanud.

Pulmakutsed saatis paar sõpradele ja tuttavatele laiali juba ligi kuu aega tagasi.

«Tahan, et kuupäev ja koht jõuaks inimesteni meie vahendusel kutse teel,» ütles Keit Pentus 9. septembril 2009 ajakirjale Kroonika antud intervjuus ning rõhutas, et senikaua on see kindlasti saladus.

Paraku ei ole keskkonnaminister Keit Pentus ka nüüd, mil pulmad ukse ees ja leeriski käidud, kuigi varmas rääkima ei oma abiellumisest ega leerikogemusest.

Minister poetas vaid väikese vihje leerikogemuse kohta 3. juunil oma Facebooki kontole.

«Oli kosutav ja tavalisest teistmoodi nädalavahetus leerilaagris. Kui keegi teist juhtumisi peaks kõhklema või lihtsalt mõtlema, et kas mõneks oluliseks elusündmuseks - no näiteks laulatuseks - valmistumisel tasub see käik ette võtta, siis ärge parem kõhelge. Minge!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles