Kuulsus ajab Mika ülbeks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika
Mika Foto: AFP Photo / Scanpix

Laulja Mika tunnistab, et kuulsus on teda senisest pisut ülbemaks muutnud.

Möödunud aastal oma eduka esikalbumiga välja tulnud Mika ei varja, et pärast popstaariks saamist on tema isiksus halvemuse poole muutunud, vahendab FemaleFirst.

«Pärast kuulsaks saamist avastasin, et ma võin olla pisut ülbe ja õel. Pean tunnistama, et edu oli mulle üllatus, aga asjad, mis pärast seda tulid, ei olnud. Kui üldse midagi, siis olid need klišeed, mida ma eriti ei nautinud,» rääkis noormees.

«Üks asi, mille ära õppisin on see, et kui asjad halvasti lähevad, lasevad inimesed sul teha iganes sa tahad. Siis, kui asjad hästi lähevad, tuleb vaeva näha selle läbisurumiseks, millesse sa usud,» ütles Mika.

Siiski tunnistas Liibanonis sündinud laulja, et kuulsusel on ka omad head küljed: «Hiljuti käisin Londonis Prince’i kontserdil. Sain tasuta sisse. Ainus inimene, kelle esinemise nägemise eest oleksin nõus maksma ja ma ei pidanud seda tegema!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles