Miks draakonid inimestele meeldivad?

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rabarocki esimene päev. Ewert and the Two Dragons
Rabarocki esimene päev. Ewert and the Two Dragons Foto: Jelena Rudi

Mitu aastat ei võtnud keegi kuigi tõsiselt seda prillidega blondi nohikut. Jah, ta võitis 2003. aastal noorte talentide saate «Kaks takti ette». Järgmisel aastal esitatud «Dance», Eurovisiooni eelvõistluse lugu, ja praegune Ewert on väljaspoolt vaadates nagu maailmaruumi kaks eri osa. Veel mõned koosseisud ja katsetused, millest me vaevu teadlikud oleme, kuni eelmisel aastal hakkas Ewertil uus bänd Ewert and the Two Dragons visalt üha enam tähelepanu keskmesse nihkuma.

Selleni välja, et tänavuse aasta muusikapreemiate jagamisel tegid draakonid puhta töö, viies endaga kaasa kõik säravamad auhinnad. Sealtpeale on alanud Euroopa festivalide ning uute lootuste aeg, kirjutab ajakiri Pulss.

Miks ikkagi draakonid inimestele meeldivad?

«Meile on öeldud, et meie muusikal on omadus vallandada mälestusi ja tekitada nostalgiat, olemata sealjuures kuidagi imal,» arutleb Ewert Sundja.

«Meie muusika eesmärk pole kellelgi silma märjaks ajada, aga kui nutt tuleb, siis noh, mis seal ikka.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles