«Erisaade» nõuab oma laulu saatmist Eurovisioonile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alternatiivset klubimuusikat tegevate Def Räädu meeste Remi Pruali (vasakul) ja Arian Levini (paremal) vahel istub nende peamine koostööpartner Päär Päärenson ehk MC J.O.C.
Alternatiivset klubimuusikat tegevate Def Räädu meeste Remi Pruali (vasakul) ja Arian Levini (paremal) vahel istub nende peamine koostööpartner Päär Päärenson ehk MC J.O.C. Foto: Marina Puškar

«Erisaate» hinnangul pole ükski Eesti Laulu finaali pääsenud lugu sobiv esindama Eestit Eurovisiooni lõppvõistlusel Moskvas.

Selleks, et Eurovisioonil võita, tuleb  Moskvasse saata korralik venemeelne lugu, mitte kodukootud eesti lauluke!

Praegusel majandussurutise ajal vajab Eesti rahvas hädasti positiivset emotsionaalset laengut, mille annaks võit Eurovisioonil. Samuti on Eurovisiooni lauluvõistlus suurepärane võimalus parandada ühe hoobiga ära Eesti-Vene suhted.

«Erisaade» ja räppansambel Def Räädu ongi teinud euroloo, mis meeldiks Venemaa juhtkonnale, tooks Eestile Moskvast kindla võidu ja soojendaks üles Eesti-Vene suhted! Ühtlasi pöördub «Erisaade» Vabariigi Valitsuse poole nõudmisega, et see kohustaks Eesti Rahvusringhäälingut saatma Moskvasse just «Erisaate» loo «Rossiija miilaja majaa».

«Erisaate» laulu näed siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles