Mis toimub olümpiakülas? Seks välitingimustes

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis toimub olümpiakülas? Seks välitingimustes
Mis toimub olümpiakülas? Seks välitingimustes Foto: SCANPIX

Suurbritannia pealinnas Londonis algavad 27. juulil XXX suveolümpiamängud ning suur hulk sportlasi, treenereid, ajakirjanikke ning muid asjamehi on juba kohal.

Rootsi väljaanne Expressen paljastas, mis toimub Londoni olümpiakülas tegelikult.

USA jalgpallinaiskonna väravavaht, 30-aastane Hope Solo andis väljaandele The Body Issue intervjuu, milles kirjeldas olümpiakülas toimuvat.

Solo osales neli aastat tagasi Hiinas Pekingis toimunud olümpiamängudel ning võitis kuldmedali.

Solo sõnul oli olümpiakülas erinevate riikide tippsportlaste vaheline seksimine igapäevane asi.

Tema arvates ei ole see teisiti ka Londonis.

«Olen näinud sportlasi seksimas muruplatsidel, majade vahel ja muudes avalikes paikades. Olümpia ajal kaovad moraali seatud piirid kergelt,» lausus ameeriklanna.

Solo arvates ei ole see siiski midagi erilist.

«Sportlased on inimesed, kes on võimelised minema äärmustesse, seda nii treeningutel, võistlustel kui eraelus. Kui nad millegagi tegelevad, siis on neil mõtted ja tunded selle asja juures. Olümpiamängud pakuvad ainulaadseid kogemusi ja kõik püüavad võtta, mis võtta annab,» lisas Solo.

Londoni olümpiamängude korraldajad on sportlaste seksisoovidega arvestanud ning olümpiaküla jaoks on tellitud 100 000 kondoomi.

2000. aasta Sydney olümpiamängudeks telliti tollane rekordiline 70 000 kondoomi. Kuid see oli liiga väike kogus. Olümpiamängude ajal telliti juurde veel 20 000 kondoomi.

USA ujuja Ryan Lochte kinnitas Solo juttu.

«Kui ma viimati olümpiamängudel osalesin, oli mul kallim. See oli viga. Nüüd olen üksinda ning Londoni olümpiamängud peaksid lisaks võistlustele andma ka uusi seksikogemusi,» oli Lochte avameelne.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles