Beatrice ja Elu24 otsivad trendikaid inimesi!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT 2009: Beatrice ja Elu24 otsivad FIBITi moešeffi - 06.03.09
FIBIT 2009: Beatrice ja Elu24 otsivad FIBITi moešeffi - 06.03.09 Foto: AFP / Scanpix

Tallinna Viru keskuse moeürituse FIBIT raames tutvustatakse 6.–8. märtsini kaubanduskeskuse aatriumis iga päev toimuvatel tasuta moeetendustel kevadsuviseid rõivastumistrende.

Elu24 koostöös tuntud ilusinimese Beatrice`iga aga otsib FIBITil kõige šefimaid, stiilsemaid ja ilusamaid. Oodatud on kõik kartmatult edevad ja veidi vähemedevad, kes soovivad lasta jäädvustada oma isikupära!

Pildigalerii FIBITi moešeffidest saab kohe pärast üritust kättesaadavaks sadadele tuhandetele Elu24 lugejatele. Ole oma kordumatu stiiliga eeskujuks kõigile!

Boonusena nopib Beatrice kohaletulnute seast välja ka kõik modelli-potentsiaaliga tüdrukud ja poisid, keda võib nii oodata ees suur tulevik moemaailmas. Võib-olla jalutad juba Sina järgmise FIBITi lavalaudadel?

Kõiki stiilseid, erilisi, isikupäraseid, pööraseid, põnevaid ja glamuurseid ootavad Beatrice ja Elu24 fotograaf Viru Keskuse aatriumisse ülespandud fotoseina juures (turismiinfo kõrval):

reedel 6. märtsil kell 18.00-19.00

laupäeval 7. märtsil kell 14.00-16.00

pühapäeval 8. märtsil kell 14.00-15.00

Tule, võta sõbrad kaasa ja jäädvusta end moešefiks!

Vaata pildigaleriid reedel, 6. märtsil Beatrice`i poolt välja nopitud esimestest trendikatest inimestest!

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles