Millega tegeleb endine odaspets Andrus Värnik tegelikult?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti skandaalseim sportlane Andrus Värnik
Eesti skandaalseim sportlane Andrus Värnik Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Andrus Värniku viimatise treeneri Heino Puuste sõnul vaevleb endine tippsportlane tõsiste terviseprobleemide käes ning sporti enam kunagi tõenäoliselt ei tee.

Elu24 helistas Puustele, et uurida, kas vastab tõele toimetusse saabunud vihje selle kohta, et Soomes tööle asunud Värnikust on saanud kasiinosõltlane ning võlgades endine sportlane on tülli läinud parimate sõprade ja ka perega.

Selles, kui palju mees oma perega suhtleb, pole Puuste kindel, kuna viimane suhtlus treeneri ja endise sportlase vahel jäi poole aasta tagusesse aega.

Puuste hinnangul on ajakirjanduses kirjutatu vale (Soomes töötamise kohta), kuna allikana on kasutatud peamiselt Värniku isa, kes poja elust palju ei tea.

Elu24-l ei õnnestunud paraku Andrus Värnikuga ühendust saada. Vähemasti selle otseses tähenduses mitte.

Olgugi, et Andrus vastas telefonile, pahandas teda see, kes temaga oli ühendust võtnud ning tähe- ja numbrikombinatsiooni «Elu24» peale pomises mees torusse mõned tsenseerimist vajavad sõnad ja lõpetas kõne ülihelikiirusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles