FIBIT 2009: Ketlin Bachman-Põldroosi «Püüa päeva»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT "Püüa päeva" Viru Keskuses, 06.03.2009
FIBIT "Püüa päeva" Viru Keskuses, 06.03.2009 Foto: Photo Factory
Täna algas juubeli-FIBITi moepidu Viru Keskuses Tallinnas.

10. toimumiskorda tähistav Viru Keskuse moeüritus FIBIT tutvustab tänavusi kevadsuviseid moetrende tasuta moeetendustel reedest pühapäevani Tallinnas Viru Keskuse aatriumis.

Juubeli FIBITi moepäevadeks on Viru Keskuse aatriumisse üles seatud moelava, kus toimuvad neljas eri stiilis kevadsuve moetrende tutvustavad etendused.

Juubeli-FIBITil jagavad külastajatega oma nägemusi hooajamoest stilistid Britt Samoson, Ketlin Bachman-Põldroos ja Katrin Kuldma. Stilistid rõhutasid oma etendusi kommenteerides, et näha saab palju värskust, värve ja nende põnevat kombineerimist.

Samuti ammutatakse sel hooajal palju ideid 80ndatest, minimalistlikkusest ja geomeetrilistest vormidest. Kõik kolm moestilisti on ühisel meelel, et must tuleks kevadel taas kapinurka jätta ning nautida võimalust kanda heledaid ning värviküllaseid rõivaid.

Ketlin Bachman-Põldroosi «Püüa päeva» ja Marc O´Polo kaubamärgi «Nordic Summer» etendustel saab näha näiteks vaba aja rõivaste paremikku. 

Vaata pildigaleriid Ketlin Bachman-Põldroosi stiliseeritud moeetendusest «Püüa päeva»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles