FIBIT 2009: Britt Samosoni «Värviraamatu kangelased»

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIBIT "Värviraamatu kangelased" Viru Keskuses, 06.03.2009
FIBIT "Värviraamatu kangelased" Viru Keskuses, 06.03.2009 Foto: Photo Factory
Tallinna Viru keskuse moeürituse FIBIT raames tutvustatakse 6.–8. märtsini kaubanduskeskuse aatriumis iga päev toimuvatel tasuta moeetendustel kevadsuviseid rõivastumistrende.

Etenduste kollektsioonid on FIBITi stilistid valinud Viru keskuses esindatud kaubamärkide seast. FIBITi päevaseid etendusi juhib stilist Karolin Kuusik.

Juubeli-FIBITi moepäevadeks on Viru keskuse aatriumisse üles seatud lava, kus toimuvad neljas eri stiilis kevadsuve moetrende tutvustavad etendused. Oma nägemusi hooajamoest jagavad stilistid Britt Samoson, Ketlin Bachman-Põldroos ja Kat­rin Kuldma.

Stilistid märkisid oma etendusi tutvustades, et näha saab palju värskust, värve ja nende põnevat kombineerimist. Samuti ammutavad nad sel hooajal palju ideid 1980. aastatest, minimalistlikkusest ja geomeetrilistest vormidest.

Kõik kolm moestilisti olid ühisel meelel, et must tuleks kevadel taas kapinurka jätta ning nautida võimalust kanda heledaid ja värviküllaseid rõivaid.

Britt Samosoni stiliseeritud etendus «Värviraamatu kangelased» tutvustab kevadist noortemoodi. 

Vaata pildigaleriid Britt Samosoni etendusest!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles