Maailma kõige paksem naine võtab alla maratonseksi abil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: btv

Pauline Potter on Guinnessi rekordite raamatus kirjas kui maailma kõige paksem naine, kuid nüüd on ta otsustanud tervislikult elama hakata.

Pauline hakkas juurde võtma pärast abikaasa Alexist lahutamist ja varsti kaalus ta 291 kilo, vahendab TheFrisky. Ülekaalu tõttu ei suutnud Pauline normaalselt liikuda - tualetti pääses ta poja abil.

Pärast rekordi püstitamist soovis eksabikaasa Alex tema ellu tagasi tulla. Kuigi nad pole päriselt koos, käib Alex tal paari nädala kaupa külas ning aset leiavad tõelised seksimaratonid. Mõnikord teevad nad seda lausa seitse korda päevas! Seksidieedi abil on Pauline kaotanud umbes seitse kilo kuus.

«Ma ei suuda voodis eriti liikuda, kuid iga vahekorraga põletan 500 kalorit,» ütles naine.

Hoolimata naise suurusest saab paar nautida mitmeid erinevaid poose. Alex, kes kaalub kõigest 63 kilo, peab ära tegema suurema osa tööst.

«Meile meeldib eelmäng ja massaažid ning loomulikult ka päris seks. Mu voodi on tugevdatud ja kuigi ma ei saa osta sekspesu, voldin üle enda enda ilusa lina,» seletas ta.

Pauline eesmärgiks on seksi abil alla võtta 90 kilo. Oma toitumisharjumusi ta palju muutnud ei ole ning seega loodab ta, et mees tal rohkem külas käiks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles