Kumb on ilusam, pükstes või kleidis naine?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lisa Steini kleidid saab selga kruvikeeraja abiga
Lisa Steini kleidid saab selga kruvikeeraja abiga Foto: Liina Stein Stuudio

Naise erinevad rollid tänapäeva ühiskonnas muutuvad aina rohkem ja rohkem keerulisteks väljakutseteks. Leida enda jaoks tee, kuidas olla ühiskonnas aktsepteeritud tubli ema, kellel edukas karjäär, korras kodu, huvitavad hobid ning kõrged sihid, ei ole sugugi lihtne.



Kutsume kõiki ambitsioonikaid naisi ja miks mitte ka naisi jumaldavaid mehi, näituse avamisele teisipäeval, 17. juuli kl 17.00 Ülemiste Keskuse 2. korrusele, kus kõiki neid kleite imetleda saab!

Üritust viib läbi särav ja alati heatujuline Źenja Fokin, oodata on sõnavõtte ka kleitide omanikelt ning 100% naiselikkust sellel päeval kroonitakse muusikaga Eimelilt.


JULGE KANDA KLEITI! on näitus naistele ja naistelt, kes kõige paremini mõistavad naiselikkuse olemust ning tuletavad meelde, et lihtsates asjades nagu kleit peitubki võlu.

Võluvad naised kannavad kleiti ning selle näituse idee ja eesmärk on panna rohkem naisi mõistma, et nad ei unustaks enda kui naise olemust tänases kiires tempos ning võtaksid aega olla lihtsalt iseendale. Näituse suurtoetaja on Vanish.


Näitusel JULGE KANDA KLEITI! on enda loodud kleidid vaatamiseks andnud kümme toimekat ning tuntud Eesti naist, igaüks neist enda looga ning enda tegemistega. Kõik väga naiselikud ning imetlemist väärt, nagu ka nende kleidid.

Näitusel osalevad priimabaleriin Kaie Kõrb, laulja-näitleja Marilyn Jurman, moekunstnikud Kristina Viirpalu, Hanna Korsar, Liina Stein, Miss Estonia 2009 Diana Arno, rahvusvaheliselt tuntud moeblogija Merily Leis, kolumnist Kaidi Laur, laulja Helen Adamson ja saatejuht Grete Klein.

Näituse avamine, 17. juuli kl 17.00 Ülemiste Keskuse 2. korrusel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles