Demi Lovato selgitab esimest korda, miks ta end lõikus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Demi Lovato on seni olnud üsna kitsi selgitamaks, mis põhjustas 2010. aasta lõpul tema ravile paneku, öeldes, et lõpetas haiglalinade vahel «emotsionaalsetel ja füüsilistel põhjustel».

Kuni praeguse hetkeni.

«Minu elus oli tol ajal perioode, mil tundsin end väga rahutuna, peaaegu nagu oleksin võinud omaenda nahast välja pugeda - ja kui ma poleks teinud endale füüsilist kahju, tasakaalustamaks seda, kuidas tundsin end seespidiselt, oleksin plahvatanud,» rääkis «X Factori» üks kohtunikest, 19aastane lauljatar, vahendab The People.

«Ma lõikusin ennast, et oma mõtted probleemidelt eemale viia. Ma ei hoolinud tol hetkel millestki, ma ei kartnud mitte midagi,» rääkis staar.

Õnneks on aga lauljatar teinud tänaseks positiivseid edasiminekuid.

«Ma võtan enda jaoks järjest rohkem aega. Tegelen mediteerimisega,» ütleb ta. «Olen vaevelnud viimased kaks aastat toitumishäirete, enesevigastusihaluse ning bipolaarsuse käes. Ma pean nende probleemidega igapäevaselt tegelema. Need tuletavad oma olemasolust meelde iga kord kui söön või tunnen end tavalisest kehvemini.»

Viimastel päevadel on Lovato teinud veelgi üllatavamaid muutusi, mille kohta lauljatar ise ütleb, et tegu on tema uue ja tervislikuma eluviisiga - ta on limiteerinud oma mobiiltelefoni kasutamist.

«Ma pole mobiili kasutanud juba kolm kuud,» räägib Lovato. «Alateadlikult oli see just kui nagu kark. Kui tuba muutus vaikseks - haarasin igavuse peletamiseks automaatselt oma telefoni... Nüüd võin ma aga istuda ja vestelda inimestega näost näkku, lukustumata mobiilsesse maailma.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles