Susan Boyle'i esinemine Eestis jääb ära

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Susan Boyle saates The View
Susan Boyle saates The View Foto: SCANPIX

Briti talendisaates superstaariks saanud laulja Susan Boyle ei saa kahjuks tervislikel põhjustel osaleda laupäeval, 28. juulil Tallinnas A. le Coq Arenal kirikute nädala raames toimuval galaõhtul «Believe», teatas kontserdi korraldaja Lehari Kaustel.

Kausteli sõnul on artisti agentuuri kaudu temani jõudnud teave ametlik ja lõplik – tervislikel põhjustel on ära jäetud kõik Susan Boyle’i ülesastumised augusti keskpaigani.

«Uudis Susan Boyle'i eemalejäämisest on nii meile kui Eesti publikule väga kurvastav, kuid oleme kindlad, et kirikute nädala krooniks planeeritud galaõhtu kujuneb ikkagi suurejooneliseks. Õhtu esinejate hulgas on ju nelja Grammyga pärjatud laulja Israel Houghton koos oma jazz-funk-gospel ansambliga New Breed, Rebecca Kontus ja Tõnis Mägi. Kontserdi põimivad tervikuks Jaan Tammsalu ja Josh McDowelli mõtisklused.»

Kausteli sõnul vabandavad korraldajad õhtu kavas inimlikul põhjusel toimunud muudatuse pärast kõigi juba pileti ostnute või seda plaanivate inimeste ees.

«Kui on neid, kellele galaõhtu sel kujul sedavõrd suurt huvi ei paku, on kõigil soovijail võimalik kolmapäevast, 18. juulist kuni neljapäeva, 26. juulini oma pilet Piletilevi kassade ja esinduste kaudu tagasi müüa,» kinnitas Kaustel. «Kes aga peavad lugu kõrgetasemelisest kristliku muusika sündmusest ning soovivad nautida seda tervikut, mis spetsiaalselt selle õhtu jaoks luuakse koos mastaapse produktsiooni ja mitmete lisaefektidega, on endiselt järgmise laupäeval väga oodatud A. le Coq Arenale!»

Kõigi Piletilevi müügipunktidest ostetud füüsiliste piletite tagasiost toimub Piletilevi müügipunktides (välja arvatud Statoili teenindusjaamad) alates kolmapäevast 18. juulist kuni neljapäeva, 26. juulini. Internetist ostetud SebraPiletid ja SMS-piletid ostab tagasi Piletilevi kontor vastavalt kliendi sooviavaldusele, mida võetakse vastu kuni 26. juulini (kaasa arvatud). Pärast seda kuupäeva enam ühtegi sooviavaldust vastu ei võeta. Kontserdipäeval ja kohapeal piletite tagasiostu ei toimu.
 

28. juulil toimub Tallinnas A Le Coq Arenal galaõhtu «Believe», mis on 23. – 29. juulini toimuva kirikute nädala «Heartbeat Tallinn» suursündmuseks. Galaõhtu «Believe» piletid on müügis Piletilevi müügikohtades hinnaga alates 20 EUR.

Galaõhtu «Believe» annab kuulajale ja vaatajatele võimaluse läbi video, muusika ja jutustuste saada osa artistide  lugudest - kuidas nad jõudsid oma unistusteni. Galaõhtu sissejuhatus koosneb Rebecca uuest lost ONE, mida ilmestab mitmekesine videoproduktsioon, andes meile efektse pildi maailmast kus elame. Rebecca järel astuvad lavale Israel Houghton koos oma ansambliga New Breed, mille kaasahaarav jazz-funk-gospel pakub publikule tõelist vaatemängu ja kuulamiselamust. Israel Hougthon on 4 Grammy auhinnaga pärjatud muusik ning oodatud külaline paljudel maailma lavadel. Alates oma 90ndate aastate tagasihoidlikust debüüdist plaadifirma artistina on Israel Houghton tegelenud kaasaegse gospelmuusikaga, mis on täis tulist, noortepärast ja musikaalselt meisterlikku energiat.

Israel Houghtoni esinemisse on põimitud Josh McDowellí lugu – lugu õnnetust perekonna kasvandikust, kellest sai tippkirjanik ja kõneleja. Joshi lugu, mis on lavastatud kogu õhtut siduvaks tervikuks, julgustab igat kuulajat jõudma oma elus seatud sihini. Tõnis Mägi ja Jaan Tammsalu on teinud viimase poole aasta jooksul ühiseid kontsert-mõtisklusi pea igas Eestimaa piirkonnas. Nende turnee lõppakord on selle galaõhtu üheks kesksemaks osas. Tõnise armastatuimad laulud ning uudislooming, mida täiendavad Jaan Tammsalu mõtisklused, haaravad iga kuulaja endaga kaasa ka kõige kaugematesse ja kaunimatesse paikadesse. Susan Boyle küll kontserdil ei osale, kuid galaõhtu finaaliks kujuneb koostöös tema agentuuriga ettevalmistatav kaunis lõpunumber.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles