Maimiku peale reklaamklipi pärast vihastanud Galojan: igavene Ilvese tallalakkuja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anna-Maria Galojani kuju leidis kajastamist Lõunakeskuse parodiseerivas reklaamis
Anna-Maria Galojani kuju leidis kajastamist Lõunakeskuse parodiseerivas reklaamis Foto: Youtube

Anna-Maria Galojan pahandab oma Facebooki seinal Andres Maimiku Lõunakeskuse reklaamklipi pärast, kus kaubanduskeskuse allahindlusi promoti Galojani isikut äratuntavalt parodeerides.

«Kogu, A. Maimuku, Ilvese tallalakuja, kes kardab, et äkki New-Jerseyst pärit kloun teda enam vastuvõtule ei kutsu, Lõunakeskuse, mis kuulub kommunistidest reformaaridele, pingutuste puhul eriti mööda töö, sealhulgas stilistika.. aga noh maitse üle, eriti halva ja labase maitse üle, ei vaielda...» seisab Galojani Facebooki emotsioonide purskes.

«Ju Liisi Eesmaal on selline arvamus oma Sireen Vintage'ist ja oma klientuurist. Huvitav, kas naismodellile-näitlejale hangite papagoi riided Sireen Vintage'ist? Ebameeldiv üllatus Liisi pikkajalise kliendina, väga hästi nii minu riiete suuruse kui ka -eelistustega kursis oleva inimesena võiks ta vähemalt veidigi sarnaneva antud video tarbeks parodisti leida, aga C'est la vie,» lisas Galojan.

Postituse aluses kommentaariumis lisab Galojan veel ühe mõttetera: «PS! Ma loodan, et kõigile video «tegijatele» maksti ikka sulas? Vaesel Michalil on nüüdsest riskantne ülekandeid teha. Halloo, riigiprokuratuur! Muhah!!!»

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles