Evelin Ilves põrutab koos teiste olümpiatule kandjatega Suurbritanniasse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõrvikukandjad Evelin Ilves, Jaanus Kala ja Renna Järvalt.
Tõrvikukandjad Evelin Ilves, Jaanus Kala ja Renna Järvalt. Foto: Aron Urb

Homme asuvad Suurbritannia poole teele kolm Eesti tõrvikukandjat, kelle seas ka meie presidendiproua Evelin Ilves - kui kahe tulekandja (Renna Järvalt ja Jaanus Kala) puhul on teada, et mis kell kodumaa liiv taldadelt pühitakse ja lennukisse astutakse, siis Evelin Ilvese lahkumist hoitakse suures saladuses.

Eestlased kannavad tõrvikut Kenti maakonnas Doversi linnas, kus iga üks saab kanda tõrvikut vähemalt 300 meetrit, kirjutab Õhtuleht.

Renna Järvalt ja Jaanus Kala valiti žürii poolt välja eelmise aasta 27. septembril 20st lõppvooru pääsenud kandidaadi seast.

Kolmas Londoni olümpiamängude tõrvikukandja selgus selle aasta mai lõpus, kui Londoni olümpiamängude olümpiatule jooksu partner Samsung tegi koostöös Eesti Olümpiakomiteega SOS Lasteküla patroonile ning tervislikke eluviise edendavale Evelin Ilvesele ettepaneku olla kolmandaks tõrvikukandjaks.

Kokku kannab olümpiatuld 70 päeva jooksul 8000 tõrvikukandjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles