Tuuleiil paiskas inglanna kaljult merre

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belle Touti majakas
Belle Touti majakas Foto: SCANPIX

Suurbritannias Ida-Sussexis Beachy Headis leidis möödunud nädalalõpul aset traagiline juhtum, kui tuuleiil paiskas naise kaljult merre.

49-aastane naine oli koos abikaasa ja koeraga jalutamas La Manche´i väina äärsel kaljul Belle Touti majaka juures, edastab Daily Mail.

Paar ja nende lemmikloom liikusid 90-meetrise kalju ääres kulgeval jalgteel, kui tuli tugev tuulehoog. Pealtnägijate kinnitusel paiskas see naise kaljult alla.

Mees teatas juhtunust päästekeskusele. Rannavalve leidis naise surnukeha majakast lääne poolt.

Politsei kinnitas, et tegemist ei olnud enesetapu, vaid traagilise õnnetusega.

Naisega juhtunud õnnetuse ajal oli lisaks tugevale tuulele ka vihmasadu.

Kaljunukil kulgev jalgtee ei ole kaitsetaraga piiratud, kuna see takistab vaadet. Belle Touti majakas on Suurbritannia üks populaarsemaid vaatamisväärsusi ning selle juures käib jalutamas palju inimesi.

Kohalike võimude sõnul on inimestel kombeks jalutada liiga kaljuserva lähedal.

Suurbritannia rahvuslike vaatamisväärsuste ameti esindaja Gerry Silverstone sõnas, et seda paika külastavad aastas sajad tuhanded turistid ning õnnetusi leiab aset siiski väga harva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles