Peter Jackson plaanib teha kolm «Kääbikut»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peter Jackson, Martin Freeman, Philippa Boyens, Sir Ian McKellen, Andy Serkis, Richard Armitage ja Elijah Wood
Peter Jackson, Martin Freeman, Philippa Boyens, Sir Ian McKellen, Andy Serkis, Richard Armitage ja Elijah Wood Foto: SCANPIX

Lavastaja Peter Jackson loodab «Kääbiku» filmidele ka kolmanda osa teha.

Jacksonil käivad stuudioga Warner Bros läbirääkimised, et jagada «Kääbiku» teine film kaheks osaks, vahendab Digitalspy.

«Jah, arutame seda. Oleme stuudioga rääkinud mõningast materjalist, mida me filmida ei saa, ning oleme neilt palunud, et saaksime järgmisel aastal veidi rohkem filmida,» ütles Jackson.

«Me ei tea täpselt, mis sellest tulla võib, kas pikem versioon või mis. Kuid sellised arutelud meil tõesti toimuvad,» lisas ta.

Jackson soovib ka üles võtta lisamaterjali JRR Tolkieni «Kuninga tagasitulekust», mis eelnevatesse filmidesse ei mahtunud.

«Kääbiku» esimene osa «The Hobbit: An Unexpected Journey» jõuab kinodesse tänavu detsembris ning teine osa «The Hobbit: There and Back Again» on plaanitud 2013. aastasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles