Sylvester Stallone'i 36-aastane poeg leiti surnuna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sylvester Stallone ja Sage Stallone 1990. aasta filmis "Rocky V"
Sylvester Stallone ja Sage Stallone 1990. aasta filmis "Rocky V" Foto: SCANPIX

Sylvester Stallone'i 36-aastane poeg Sage Moonblood Stallone leiti reedel oma Los Angelese kodust surnuna.

«Sylvester Stallone on poja Sage Stallone'i kaotuse tõttu suures leinas. Ta tunneb kaasa ja on mõtteis Sage'i ema Sashaga. Sage oli väga andekas ja suurepärane noor mees ning tema kaotust tuntakse igavesti,» sõnas näitleja esindaja ajakirjale People.

Politseile helistati kell 14.17 ning nad saabusid mehe majja, kust leidsid surnukeha. Märke kuritööst ei leitud ning majal puudusid sissemurdmisjäljed.

Politsei esindaja sõnul on vara väita, et Sage suri retseptiravimite üledoosi tagajärjel - tegemist võis olla infarkti või insuldiga.

Sage'i advokaat George Braunstein ütles ajakirjale People, et mehe surnukeha leidis majapidaja.

«Sage oli elurõõmus, imeline ja hooliv inimene. Rääkisin temaga viimast korda paar päeva tagasi ja ta ütles, et plaanib abielluda; tal oli käsil palju asju ning ta paistis väga entusiastlik. Polnud ühtegi märki sellest, et tal oleks probleeme olnud,» seletas Braunstein.

Sage oli eelkõige tuntud filmist «Rocky V», milles ta mängis Sylvesteri kehastatud peategelase poega Robert Balboad. Ta astus koos oma isaga üles ka 1996. aasta filmis «Daylight».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles