Vau! Katrin Siskast sai Jana Kase uus püss manager!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansambli Vanilla Ninja üks bändiliikmetest, Katrin Siska, tegutseb alates maikuust noore ja andeka lauljanna, Jana Kase, managerina
Ansambli Vanilla Ninja üks bändiliikmetest, Katrin Siska, tegutseb alates maikuust noore ja andeka lauljanna, Jana Kase, managerina Foto: Mirjam Veisner

Ansambli Vanilla Ninja üks bändiliikmetest, Katrin Siska, tegutseb alates maikuust noore ja andeka lauljanna, Jana Kase, managerina.

Seega puhuvad Eesti muusikamaastikul taas uued tuuled, sest peagi on oodata superstaarisaatest tuule tiibadesse saanud Jana Kase kuuma hittsinglit ning uhiuue artistinimega lauljanna erutavat lavashowd!

Elu24 uuris Katrin Siskalt, kui Jana Kase uuelt managerilt, mis ägedal duol lähiajal plaanis:

Katrin, miks võtsid vastu otsuse hakata Jana Kase manageriks?

Rutiinivaba ja põnev töö. Olen viimastel aastatel vabast tahtest noori artiste nõustanud ja nüüd Janaga, saatuse tahtel kohtudes,  tuli tunne ta enda tiiva alla võtta ning lauljatariga koos paljugi väga lahedat teha. Tal on maruhea hääl, tugev karakter ja sisemine sära.
 

Kaua Janat tunned ja kui suurt potensiaali temas tulevikus näed?

Oleme varem korra põgusalt trehvanud, aga tema manageriks hakkasin paar kuud tagasi, täpsemalt maikuus. Jana tulevikukarjäär on otseses sõltuvuses tema tugeva tahtejõuga teha palju tööd. Olen seadnud selged eesmärgid ja usun, et kõik on võimalik.
 

Kas Jana võiks oma tiibu sirutada ka mujal maailmas? Kus oleks tema läbilöögivõimalus kõige suurem?

Nagu ütlesin - kõik on võimalik, kui teha sihikindlat tööd. Iga päev!  Iseendaga ja tihedas koostöös oma tiimiga. Ei mingit niisama chillimist, eesmärgid peavad pidevalt silmapiiril terendama. Ainult nii toimubki läbimurre.


Kas tegeled ka Jana stilistikaga?

Jah, koostöös valmis meil visioon ja Maarjamaa kuldsõrmed juba meisterdavad - praegu ootame uue lavakostüümi valmimist tipp-moedisainer, Ketlin Bachmann-Põldroosilt.
 

Kus võib Jana loomingut lähiajal livena nautida?

Me anname sellest kindlasti peagi teada. Jälgige Jana kodulehte Facebookis!

Tuult tiibadesse Janale ja Katrinile ka Elu24 poolt!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles